Body - Mind - Soul

Pedicure behandelingen

Vier 25 Jaar Expertise in Pedicure met mijn Specialistische Zorg

Dit jaar vier ik mijn 25-jarig jubileum als pedicure, en mijn passie voor dit vak is nog steeds onverminderd groot. De huid, het grootste orgaan van ons lichaam, fascineert mij enorm.

Met veel plezier verzorg ik je voeten en help ik je graag met eventuele huidklachten. Hierbij maak ik gebruik van natuurlijke Ayurvedische middelen en indien nodig westerse geneeskunde. Mocht ik een probleem tegenkomen dat verder onderzoek vereist, dan verwijs ik je door naar een dermatoloog, huisarts of podotherapeut.

Boek nu je afspraak en ervaar de deskundige zorg en persoonlijke aandacht die voortkomen uit 25 jaar ervaring!Verwen Je Voeten met deze Complete Pedicure Behandeling

Een pedicure behandeling biedt een uitgebreide verzorging voor je voeten. Er wordt gestart met het knippen van je nagels en ik verzorg zorgvuldig de nagelomgeving.
Vervolgens worden eelt en likdoorns verwijderen, en behandel ik kloven, wratjes of ingroeiende nagels.

Als afsluiting geniet je van een korte, ontspannende Ayurvedische voetmassage, die je voeten revitaliseert en je algehele welzijn bevordert. Boek vandaag nog en geef je voeten de aandacht die ze verdienen!Vergoeding Voetbehandeling bij Diabetes of Reuma?

Ik ben aangesloten bij ProVoet en sta in het Kwaliteitsregister

Pedicures geregistreerd. Ik ben bevoegd om de Diabetische en Reumatische Voet te behandelen. Ik werk samen met de

verschillende podotherapeuten. Kijk voor vergoedingen en

voorwaarden in de polis van de zorgverzekering onder het kopje voetverzorging/pedicure.Ontdek de Kracht van Ayurvedische Voetmassages

Verwen jezelf met een Ayurvedische voetmassage, uitgevoerd met speciaal geselecteerde Ayurvedische olie die perfect aansluit op jouw huidtype en eventuele klachten.
Tijdens deze behandeling worden de belangrijke marmapunten aangepakt, waardoor de doorbloeding verbetert en pijnklachten kunnen afnemen.

Kies uit een fijne pedicure behandeling gevolgd door een heerlijke voetmassage van 15 of 30 minuten. Ervaar de diepe ontspanning en genezende kracht van een Ayurvedische voetmassage. Boek nu en voel het verschil!Verwen Jezelf met 30-Minuten Voetmassage met de Vital Feetbowl

Gun jezelf de luxe van een losse voetmassage van 30 minuten met de exclusieve Vital Feetbowl en speciale kruidenolie. De Vital Feetbowl, vervaardigd uit een unieke legering van koper en zink, Kaash genoemd in de Ayurveda, staat bekend om zijn vermogen om afvalstoffen uit de huid te verwijderen. De bijzondere kruidenolie voedt je huid diepgaand en helpt nog meer afvalstoffen af te voeren.

Deze revitaliserende massage biedt ultieme ontspanning voor zowel je voeten als je geest. Boek vandaag nog en ervaar de weldaad van onze voetmassage met Vital Feetbowl!Ultieme Verwennerij met een Spa Pedicurebehandeling

Een Spa Pedicure behandeling start met een heerlijk ontspannend voetbad, gevolgd door een uitgebreide pedicure. Dode huidcellen worden van je voeten en onderbenen verwijderd met een zachte scrub, wat zorgt voor een zijdezachte huid. Vervolgens wordt er een voedend masker aangebracht om je huid intens te hydrateren.
Als kers op de taart ontvang je een zalige, ontspannende voetmassage.

Deze luxe behandeling is een ware traktatie voor zowel lichaam als geest. Boek nu en geef jezelf de verwennerij die je verdient!Waterviolier 45

3824 GD  Amersfoort
(wijk Nieuwland)

Tel: 06-51 809 605
De praktijk is aangesloten bij:
VBAG, RBZC, ProVoet en ProCert.


Kijk voor vergoeding van de behandelingen in de polisvoorwaarden van het aanvullende pakket van uw zorgverzekering.