Body - Mind - Soul

Brigitte Pappot

Na een carrière in het bedrijfsleven waar ik als secretaresse en directiesecretaresse heb gewerkt ben ik moeder geworden. Vijf jaar heb ik mij volledig op mijn kinderen kunnen richten. Heerlijk vond ik het!


Eind 1999 ben ik mijn praktijk gestart als pedicure en voetreflexoloog.Eerst breidde ik mijn kennis en vaardigheden uit door mij te specialiseren in voetbehandelingen voor diabetes en reumapatiënten. In 2005 rondde ik mijn sportmassagestudie af gevolgd door de cursussen bindweefselmassage, manuele lymfedrainage massage en stoelmassage.


Na verloop van tijd bemerkte ik dat eetgewoonten en leefstijl veel invloed hebben op lichaam, geest en ziel. Om hier meer kennis van te krijgen volgde ik de HBO-opleiding tot Ayurvedic Practitioner aan de Academy of Ayurvedic Studies, gevolgd door Medische Basiskennis op HBO-niveau.


Ik heb stages gelopen in de kliniek van dr Vijith en dr Vidya in Vaikom, Kerala (India) met als studieonderwerp huidziekten en Vata-management en in de praktijk van Miriam Alberts (Ayurveda-Hengelo) waar ik dr Shailesh Muli uit Pune (India)assisteerde bij Pancha Karma behandelingen.


Naastpedicure behandelingenbiedt ik als Ayurvedisch therapeutconsulten,massagebehandelingenenkuurprogramma'saan. Ook organiseer ik regelmatig (kook)workshopsover diverse onderwerpen en geef ik workshops over Ayurveda en voetproblemen voor Holisan.


Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met me op. Ik geef je graag uitleg!

Waterviolier 45

3824 GD  Amersfoort
(wijk Nieuwland)

Tel: 06-51 809 605
De praktijk is aangesloten bij:
VBAG, RBZC, ProVoet en ProCert.


Kijk voor vergoeding van de behandelingen in de polisvoorwaarden van het aanvullende pakket van uw zorgverzekering.